Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Bérelhető területek

Kiadó üzletek

Kiemelt partnereink, bérlőink

Minden egy helyen

 

A Lurdy Ház Budapest egyik legismertebb és legsokoldalúbb bevásárló-, iroda- és rendezvényközpontja. A folyamatosan megújuló belső terekkel büszkélkedő bevásárlóközpontunk jelenleg közel 100 üzlettel, hazai és nemzetközi ízeket kínáló éttermekkel, valamint egy változatos eseményeket kínáló konferenciaközponttal várja a látogatókat és a munkavállalókat egyaránt.

Az, hogy egy épületkomplexum egyszerre kínál helyet bevásárlóközpontnak, irodaközpontnak és konferenciaközpontnak, üzletbérlési szempontból egyedülálló. A bevásárlóközponti átlagos látogatószámot meghaladva, napi szinten közel 2000 fő itt dolgozónak nyújtunk vásárlási és ügyintézési lehetőséget. Rendezvényközpontunk hétköznapokon és hétvégéken egyaránt fogad eseményeket, a kis létszámútól a több ezer főt vonzó nagyszabású rendezvényekig.

 

Megközelíthetőség

Egyedülálló módon rendelkezünk felszíni és mélygarázs parkolóval is, amelyek folyamatos fejlesztés alatt állnak, hogy megfelelhessünk az egyre növekvő igényeknek. 1220 parkolóhely áll rendelkezésre, melyből 560 a mélygarázsban, 660 a felszíni parkolóban található. A tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyen megközelíthető az épület, hiszen az épület előtt megálló 1-es villamos, a 281-es busz, az 51-es villamos és más villamos- és buszjáratokkal közvetlenül elérhet belváros.

 

Kedvező ár-érték arány és rugalmas kialakítások

A bevásárlóközpontunk mintegy 30.000 m²-es területén rugalmasan tudunk igazodni a bérlői igényekhez, kis 30 m²-es üzlethelyiségektől a nagy, akár kb. 1000 m²-es méretig. Folyamatosan fejlesztjük a bevásárló- és az irodaközponti közös területeket is, hogy a látogatók és munkavállalók egy modern, kellemes környezetben tölthessék idejüket. Az energetikai fejlesztésekre és a fenntarthatóságra is nagy hangsúlyt fektetünk, példaként említhető a napelemes rendszerünk az épület tetején.

 

Bérlőink

Bérlői mixünket a vásárlói igények szerint alakítjuk, így minőségi termékeket, szolgáltatásokat kínáló üzleteink vannak és  lehetőséget biztosítunk a sportolásra és a kikapcsolódásra. Partnereink között megtalálható a Spar, Aldi, Scitec Fitness Gold, Deichmann, BiotechUsa, CCC, Sinsay, Fressnapf, Mc’Donalds, KFC, Café Frei, dm, Rossmann, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

 

Kapcsolat

Bérlési lehetőségekkel kapcsolatban, egyedi ajánlati igénnyel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén:

Email: mailto:[email protected]

Telefon: +36 1 456 1482

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.