Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Bérelhető területek

Lurdy Ház Bevásárló- és Irodaközpont a könnyű megközelítés mellett kiváló ár-érték arányú irodákat és üzlethelyiségeket kínál meglévő és leendő bérlőinek.

Ezen felül széleskörű szolgáltatások, üzletek, éttermek és konferenciaközpont, valamint felszíni és mélygarázs parkolóink összesen mintegy 37.000 m2-en állnak a látogatóink és bérlőink rendelkezésére.

Albertfalván raktárhelyiségek biztosítását nyújtjuk különböző területekkel, kitűnő megközelítéssel és igény szerint alakítható helyiségekkel.

Jelenleg üzleteink 90%-a, irodáink 95%-a és raktáraink megközelítőleg 95%-a került kiadásra, várjuk jövőbeni partnereink jelentkezését!

Bérléssel kapcsolatos információk:

06 1 456 1200

[email protected]

Bérléssel kapcsolatos információk

Érdeklődését köszönettel vesszük! Kérjük, töltse le bérletinformációs lapunkat, és kitöltve küldje meg a [email protected] e-mail címre, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb bérelhető területünket mutathassuk be.

A Lurdy Ház elhelyezkedése rendkívül előnyös, hiszen a közelben épült áruházakkal kiegészülve a terület sikeresen egyesít három jól bevált kereskedelmi létesítményt. A Lurdy Házban és környezetében található kereskedelmi létesítmények:

– plaza típusú bevásárló, szolgáltató és szórakoztató központ,
– multiplex mozi,
– hipermarket,
– kiskereskedelmi park
– irodaház.

A központban található szupermarketben a vásárlók kényelmesen és kedvezõ áron intézhetik napi bevásárlásaikat. A Lurdy Ház közvetlen szomszédságában található a közkedvelt Praktiker barkácsáruház, mely jelentős forgalmat és rendszeres, tekintélyes látogatói számot tudhat magáénak. A plaza típusú bevásárló- és szórakoztatóközpontban nagy márkaneveket képviselõ divatos szaküzletek várják a látogatókat. A szórakozást nemcsak a mozi, hanem a megújult konferencia- és rendezvényközpont állandóan változó kínálata színesíti és teszi egyedivé.

Szolgáltatások széles skáláját kínálja a központ egy helyen: tisztító és kulcsmásolás, optika, mobilszolgáltató, bank, posta, pénzváltó és lottózó is rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú bérlők: ALDI, SPAR, LURDY MOZI, dm (Drogerie Markt), Rossmann, McDonald’s, KFC, CCC, DEICHMANN, GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZ, SCITEC GOLD FITNESS CENTER 0-24, Szolárium, Saxoo, OTP, UniCredit, Yettel, Posta, Líra, Lurdy Rendezvényközpont, HÁDA, KIK, Pepco, Office Depot, AlphaZoo, Gyógyszertár, Rentauto autókölcsönző, Mon Crémi, Frei Kávézó, Thai Masszázs Centrum, Barber Shop, valamint női fodrászat, BAB mászófal és 12 étterem az étkező udvaron, nemzetközi kínálattal.
Ismerjen meg minket!

A Lurdy Ház a budapesti bevásárlóközpontok közül az egyik legismertebb. A központban jelenleg több mint 100 üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, amely száma a közeljövőben terveink szerint jelentősen emelkedni fog. Az üzletközpont és az irodák folyamatosan megújuló belső terekkel és hatékony marketingkommunikációs tevékenységgel várják a látogatókat. Reményeink szerint a megújult Lurdy Ház megnyerő megjelenésével, szolgáltatásaival és számos rendezvényével még inkább elnyeri a látogatók tetszését. Bízunk benne, hogy mind a környéken élőknek, mind a távolabb lakóknak mindennapi életük részévé válik a Lurdy Ház látogatása.

Igazi vonzerő!

A legfrissebb statisztikai adatok szerint a IX. kerület lakossága megközelítőleg 60 000 fő. A kerületre jellemző vásárlóerő index 127, ami lényegesen magasabb az országos átlagot mutató 100-as értéknél. A Lurdy Ház a dél-pesti régió ellátását szolgáló létesítmény, és vonzáskörzetébe tartoznak a fővárostól délre fekvő települések is. A déli kerületeket illetően a bevásárlóközpont vonzáskörzetében 558 000 emberél. Pest megye déli részét tekintve ez a szám további 470 000 fővel emelkedik, így a Lurdy Ház 30-40 perces vonzáskörzetében több mint 1.000.000 emberrel számolhatunk.

A Lurdy Háznak otthont adó kerület Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területe. A sikeres, nemzetközileg elismert tömbrehabilitáció során megújult a kerület épületállománya, sorra eltűntek a tűzfalak és az elhanyagolt épületek. 2002-ig a kerületi önkormányzat mintegy hatmilliárd, a főváros pedig nyolcszázmillió forintot költött a terület újjáélesztésére. A vállalkozók az összeg többszörösét, több mint tizenhét milliárd forintot fektettek be. A hatalmas beruházás jó néhány egyéb kedvező változással is járt. Nemcsak a lakóépületek és a közterületek újultak meg, de jelentősen fiatalodott a térség korösszetétele.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.