Kiadó irodák

Kedvező ár/érték arány és széleskörű szolgáltatások, ez a Lurdy!

Tágas területünkből adódóan megtehetjük, hogy minden bérlőnknek igazodhassunk igényeihez. Alakítjuk az épületet kívánság szerint, hogy a lehető legkényelmesebb teret adhassuk át bérlőinknek, hogy nálunk álmaik irodájába költözhessenek be.

Egyedi ajánlat kéréséhez, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén, vagy töltse ki bérletinformációs lapunkat és küldje el nekünk a sales@lurdyhaz.hu e-mail címre, vagy keressem minket a  +36 1 456 1200 -as telefonszámon.

Minden egy helyen 

Mint ideális irodaközpont, igyekszünk arra törekedni, hogy házon belül megtalálható legyen minél több a dolgozók mindennapjait segítő szolgáltatás. Posta, 0-24 órás edzőterem, sokszínű étteremkínálat, szupermarket, drogéria, bank, írószerbolt és sok más egyéb szolgáltatás található meg egy helyen, nálunk ezzel lehetővé téve, hogy az itt munkát végzők mindent könnyen elérjenek a munkaidő alatt is. Egész Budapest szerte ritka a hasonló komplexum, így mondhatjuk a Lurdy Ház egyedi munkahelyet teremt az irodaközpontunkban dolgozóknak.

Konferencia házon belül

Konferencia- és rendezvényközpontunkkal kiegészülve a Lurdy Ház lehetővé teszi bérlői számára is, hogy kis- és nagyszabású rendezvényeiket megtarthassák házon belül, így egy a partnereik szemében még professzionálisabb légkört hozva létre. 5500 -en elnyúló konferenciaközpunk rendszeresen otthont ad a legkülönbözőbb féle és tematikájú rendezvényeknek, találkozóknak, expóknak

Kapu a bel- és külváros között

Nem csak a belső szolgáltatások, de maga a háznak az elhelyezkedése is optimálissá teszi a Lurdy-t, hiszen mind a belvárosból, illetve a külvárosból könnyen megközelíthető helyen fekszik, a körgyűrű peremén. Nemzetközi kapcsolatok fenntartásához, ápolásához is alkalmas helyszín, hiszen a reptér autóval alig 20 perc alatt elérhető irodáinkból.

Az autóval érkezőket 1600 parkolóhely várja, melyből 600 a mélygarázsban található. Tömegközlekedéssel is igazány könnyű megközelíteni az épületet, hiszen a Lurdy Ház mellett áll meg az 1-es villamos, a 281-es busz, illetve az 51-es villamos, mely közvetlen kapcsolatot biztosít a belvároshoz, mindössze 8 perc alatt. Séta távolságban van még a 23-as, a 23E, a 223M, az 54-es és az 55-ös buszok valamint a 2-es és 24-es villamos megállója, illetve a HÉV is.

IRODÁK

Összes terület

~ 21.000 m2