Bérelhető területek

Lurdy Ház Bevásárló- és Irodaközpont a könnyű megközelítés mellett kiváló ár-érték arányú irodákat és üzlethelyiségeket kínál meglévő és leendő bérlőinek.

Ezen felül széleskörű szolgáltatások, üzletek, éttermek és konferenciaközpont, valamint felszíni és mélygarázs parkolóink összesen mintegy 37.000 m2-en állnak a látogatóink és bérlőink rendelkezésére.

Albertfalván raktárhelyiségek biztosítását nyújtjuk különböző területekkel, kitűnő megközelítéssel és igény szerint alakítható helyiségekkel.

Jelenleg üzleteink 90%-a, irodáink 95%-a és raktáraink megközelítőleg 95%-a került kiadásra, várjuk jövőbeni partnereink jelentkezését!

Bérléssel kapcsolatos információk:

06 1 456 1200

sales@lurdyhaz.hu

Bérléssel kapcsolatos információk

Érdeklődését köszönettel vesszük! Kérjük, töltse le bérletinformációs lapunkat, és kitöltve küldje meg a sales@lurdyhaz.hu e-mail címre, hogy az Ön igényeinek legmegfelelőbb bérelhető területünket mutathassuk be.

A Lurdy Ház elhelyezkedése rendkívül előnyös, hiszen a közelben épült áruházakkal kiegészülve a terület sikeresen egyesít három jól bevált kereskedelmi létesítményt. A Lurdy Házban és környezetében található kereskedelmi létesítmények:

    - plaza típusú bevásárló, szolgáltató és szórakoztató központ,
    - multiplex mozi,
    - hipermarket,
    - kiskereskedelmi park
    - irodaház.

A központban található szupermarketben a vásárlók kényelmesen és kedvezõ áron intézhetik napi bevásárlásaikat. A Lurdy Ház közvetlen szomszédságában található a közkedvelt Praktiker barkácsáruház, mely jelentős forgalmat és rendszeres, tekintélyes látogatói számot tudhat magáénak. A plaza típusú bevásárló- és szórakoztatóközpontban nagy márkaneveket képviselõ divatos szaküzletek várják a látogatókat. A szórakozást nemcsak a mozi, a modern bowling és játékterem, hanem a megújult konferencia- és rendezvényközpont állandóan változó kínálata színesíti és teszi egyedivé.


Szolgáltatások széles skáláját kínálja a központ egy helyen: szépségszalon, tisztító, optika, mobilszolgáltató, bank, posta, pénzváltó és lottózó, illetve földhivatal is rendelkezésre áll. Kulcsfontosságú bérlők: Reál Szupermarket, A LURDY MOZI, Drogerie Markt, McDonald’s, DEICHMANN, EXPERT MŰSZAKI ÓRIÁS,GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZ, CUTLER GOLD FITNESS CENTER 0-24, HIFIFUTÁR, Roland, Saxoo, OTP, Telenor, Földhivatal, Posta, Alexandra, Lurdy Rendezvényközpont, HÁDA, Office Depot, Zoodom, Unicredit Bank, Colosseum, Gyógyszertár, LURDY PÓKER CENTER ÉS SPORTBÁR 0-24, LURKÓ BILL CITY VADNYUGATI ÉLMÉNYVÁROS, KOCKABIRODALOM KIÁLLÍTÁS, és 12 étterem az étkező udvaron, nemzetközi kínálattal.
Ismerjen meg minket!

A Lurdy Ház a budapesti bevásárlóközpontok közül az egyik legismertebb. A központban jelenleg több mint 100 üzlet kínálatából válogathatnak a vásárlók, amely száma a közeljövőben terveink szerint jelentősen emelkedni fog. Az üzletközpont és az irodák folyamatosan megújuló belső terekkel és hatékony marketingkommunikációs tevékenységgel várják a látogatókat. Reményeink szerint a megújult Lurdy Ház megnyerő megjelenésével, szolgáltatásaival és számos rendezvényével még inkább elnyeri a látogatók tetszését. Bízunk benne, hogy mind a környéken élőknek, mind a távolabb lakóknak mindennapi életük részévé válik a Lurdy Ház látogatása.


Igazi vonzerő!

A legfrissebb statisztikai adatok szerint a IX. kerület lakossága megközelítőleg 60 000 fő. A kerületre jellemző vásárlóerő index 127, ami lényegesen magasabb az országos átlagot mutató 100-as értéknél. A Lurdy Ház a dél-pesti régió ellátását szolgáló létesítmény, és vonzáskörzetébe tartoznak a fővárostól délre fekvő települések is. A déli kerületeket illetően a bevásárlóközpont vonzáskörzetében 558 000 emberél. Pest megye déli részét tekintve ez a szám további 470 000 fővel emelkedik, így a Lurdy Ház 30-40 perces vonzáskörzetében több mint 1.000.000 emberrel számolhatunk.

A Lurdy Háznak otthont adó kerület Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területe. A sikeres, nemzetközileg elismert tömbrehabilitáció során megújult a kerület épületállománya, sorra eltűntek a tűzfalak és az elhanyagolt épületek. 2002-ig a kerületi önkormányzat mintegy hatmilliárd, a főváros pedig nyolcszázmillió forintot költött a terület újjáélesztésére. A vállalkozók az összeg többszörösét, több mint tizenhét milliárd forintot fektettek be. A hatalmas beruházás jó néhány egyéb kedvező változással is járt. Nemcsak a lakóépületek és a közterületek újultak meg, de jelentősen fiatalodott a térség korösszetétele.