Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Mister Minit – Szolgátatás és DPD csomagpont

Szolgátatás

hétfő - szombat

09.30-20.00

vasárnap

10.00-18.00

Fizetési módok

Bankkártya, Készpénz

Megtekintés térképen
MisterMinit1

Mister Minit egy közismert szakember a cipőjavítás, kulcs másolás, élezés területén.

 

A Lurdy ház Mister Minit üzletében mindent megtalál, hogy jelentősen meghosszabbíthassa a cipője, bakancsa, csizmája életét. Az üzletben minősig kopásálló, rugalmas, könnyű, csúszásgátlós anyagokból kínálunk javítási megoldásokat bakancsokra, téli cipőkre elegáns utcai cipőkhöz szandálokhoz. MISTER MINIT üzletben késséggel várják kollégáink, hogy kiválassza cipőjéhez illő sarkat, talpat javítási anyagokat

 

Ha meg kell tisztítani, fényesíteni vagy impregnálni itt megtalálja, amire szüksége van a cipőjének. Tekintse át kínálatunkat és Lurdy házi üzletben várják kollégáink ingyenes cipőápolási tanácsokkal.

Mister Minit üzletünk Lurdy ház üzletében széles választékot és szolgáltatást nyújtja a járatos kulcsok másolása területén. A kulcsféleségek közel teljes vertikumát tudjuk másolni, illetve biztosítani mind lakás mind autókulcs tekintetében. Ha új kulcsra van szüksége, a Mister Minit gyorsan és megbízhatóan másolja le a kulcsokat.

 

Az azonnaliság azt jelenti, hogy egyes alapvető szolgáltatásaink átlagos átfutási ideje a következő:

Kulcsmásolás: 5 perc

Cipősarkalás: 15 perc

Cipőtalpalás: 30 perc

 

Ezek a szolgáltatási idők teszik lehetővé például azt is, hogy a vevők az üzletekbe kihelyezett székekre leülve a helyszínen várják meg akár a lábukról levetett cipők javítását, kulcsaik másolását.

Szolgáltatások
  • cipőjavítás (sarkalás, talpalás, varrás, ragasztás, tágítás stb.)
  • kulcsmásolás (cilinderes, speciális és tollaskulcsok, autó- és lakáskulcsok széles választéka)
  • élezés (korcsolya, olló, kés /hullámos élű is/, húsdaráló)
  • bélyegző készítés (hagyományos és automata)
  • távirányító másolás
  • beléptető chip másolás
  • elemcsere (óraelemcsere is egyes üzletekben)
  • gravírozás (névtáblakészítés, ajándéktárgyakba monogrammozás, irodai eligazító táblák készítése, sportkupák, érmék, stb.)https://www.misterminit.hu/

 

Az üzletben DPD csomagpont is üzemel:

Csomagfeladás, csomagátvétel, visszaküldés.

Alkalmi vagy rendszeres, privát vagy üzleti jellegű csomagfeladás esetén a DPD a megfelelő megoldásokat tudja kínálni,  legyen az belföldi vagy nemzetközi szállítás.

A csomagpontokon 20 kg súlyhatárig belföldre és külföldre is feladhatók a küldemények. myDPD alkalmazással csomagkövetés valós időben.

A szállítás folyamatának valós idejű követhetősége rugalmas dátum, cím vagy éppen csomagpontra átirányítás lehetőségével.

Az egyedülálló Predict szolgáltatással nem kell egész nap a csomagra várni, mert 1 órás időablakot ad meg a rendszer, amikor a futár kézbesíti a küldeményt.

https://www.dpd.com/hu/hu/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.