Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Boldog Apák Napját Kívánunk!

Ünnepeljük az édesapákat!

2024.06.03.

Az apák, nagyapák és a dédapák ugyanúgy hozzájárulnak a boldog, kiegyensúlyozott családi légkör megteremtéséhez, mint a családok hölgy tagjai, ezért Apák napján őket ünnepelve fejezzük ki szeretetünket.

Az Apák napja arra is emlékeztet minket, hogy nem csak anyagilag számíthat férfi tagokra a család, hanem értékeket, mintákat, szeretetet és biztonságot közvetítenek gyermekeiknek.

Mióta ünnepeljük az apákat?

Az Apák napjának ünneplése a 20. század elején az USA-ból indulva kezdett terjedni. Az USA-ban már 1908-ban felmerült az apák külön ünneplése, de az Apák napjának hivatalossá tételére csak az 1970-es években került sor Richard Nixon amerikai elnök által.

Mikor van Apák napja?

Az Apák napja ma már világszerte elismert ünnep, azonban nincs egységes időpontban. Magyarországon az apák napja június harmadik vasárnapjára esik, így nincs fix dátuma az Anyák napjához hasonlóan.

Ajándékötletek

Apák napjára készülve is számos ajándékötlet között válogathatunk. Ajándékozhatunk tárgyat vagy egy élménnyel is kedveskedhetünk. Ha tárgyi ajándékban gondolkodunk, akkor fontos szempont, hogy az ajándék illeszkedjen apukánk érdeklődési köréhez, ízléséhez: legyen szó egy izgalmas könyvről, szerszámról, ruházati, kozmetikai termékről vagy valamilyen italkülönlegességről… Ha egy közös élményt szeretnénk inkább, akkor az lehet egy finom ebéd vagy vacsora, egy izgalmas film a moziban vagy bármilyen tevékenység, amit szívesen csináltok együtt.

Lurdy ajánlat

Könyv:

https://lurdyhaz.hu/uzletek/lira/

Férfi divat:

https://lurdyhaz.hu/uzletek/balance/

https://lurdyhaz.hu/uzletek/saxoo-london/

Kozmetikum:

https://lurdyhaz.hu/uzletek/dm/

https://lurdyhaz.hu/uzletek/rossmann/

Lurdy Mozi:

https://lurdyhaz.hu/uzletek/lurdy-mozi/

Barber shop:

https://lurdyhaz.hu/uzletek/barber-house/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.