Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Megnyitott a Fressnapf

ÚJ Fressnapf üzlet

2024.05.09.

Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletlánca nyílik 2024. május 16-án a Lurdy Bevásárlóközpont földszintjén, a Scitec Gold Fitness edzőterem mellett.

A Fressnapf Áruház szakképzett csapata sok szeretettel vár Téged és kedvencedet, legyen szó kutyáról, macskáról, kisemlősről vagy akvárium/terrárium lakókról!

Miért érdemes az új Fressnapf üzletbe betérni?

A Fressnapf hisz a szoros kötelékben állat és gazdi között, és minden segítséget megad ahhoz, hogy ez a kapcsolat gördülékeny legyen.

A kínálatban az ismert kereskedelmi márkák mellett a „saját márkás” exkluzív Fressnapf termékek színes palettája is megtalálható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig.

Széles választékot találhatsz itt az állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutya- és cicajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállítóboxok, ketrecek és kalitkák területén is. Sőt, az olyan különlegességek sem hiányoznak polcokról, mint például a logikai játékok.

A kedvező árak és széles választék mellett az állatszerető, jól felkészült eladók tanácsaikkal és szakértelmükkel teszik  igazán kellemessé és egyszerűvé a vásárlást.

Fressnapf szolgáltatások:

https://lurdyhaz.hu/uzletek/fressnapf/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.