Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Itt A Tavasz

Mozdulj rá a tavaszra!

2024.03.12.

Tavaszi megújulás 5 lépésben a Lurdyban!

A tavasz nem csupán a természet megújulásának időszaka, de kiváló alkalom arra is, hogy újraértékeljük személyes fizikai, lelki és mentális egészségünket.

A Lurdy üzletei és szolgáltatási segítenek látogatóinak a tavaszi átalakulási folyamatban.

  1. Egészség és fitness

Scitec GoldUSA fitness teremben személyre szabott edzéstervvel és professzionális edzőkkel várunk mindenkit, aki szeretné formába hozni magát a tavaszra. Az edzések mellett fontos a megfelelő táplálkozás is. A BiotecUSA és Scitec Nutrition vitaminjai kiváló kiegészítői lehetnek a mindennapi étrendnek, biztosítva szervezetünk számára a szükséges tápanyagokat és vitaminokat.

  1. Hidratálás – szépségápolás

Használjunk hidratáló krémeket, amelyek visszaadják bőrünk ragyogását, és ne feledkezzünk meg a megfelelő napvédelemről sem, mely létfontosságú a napsütéses napokon. A kínálatban megtalálhatók a legújabb arcápolási és testápolási innovációk, amelyek segítenek bőrünknek felkészülni a tavaszi időszakra. A dm és Rossmann üzletek számos terméket kínálnak bőrünk tavaszi megújításához.

  1. Lelki egészség – pihenés és feltöltődés

A tavasz a megújulás ideje, ami nem csak fizikai, hanem lelki megújulást is jelent. A thai masszázs kiváló módja a stressz csökkentésének és a testi-lelki egyensúly helyreállításának. Engedjük, hogy a profi masszőrök kézbe vegyék a fáradalmakat, és élvezzük a pihentető, megújító hatást! 

Csinálj valami újat! Felnőtteknek és gyerekeknek is tökéletes élmény lehet a falmászás a Boulder Academy-ben, az egyik legnagyobb falmászó teremben, mert a falmászás fejleszti a mozgáskoordinációt, az alkalmazkodóképességet és a fizikai és mentális tűrőképességet. 

  1. Önbizalom és megjelenés

Az Ergoline szolárium segít ségével bőrünk egészséges barnaságot kaphat, ami fokozza az önbizalmunkat és jó megjelenésünket. A tavasz a megújulás és a frissesség időszaka, amely tökéletes alkalom arra, hogy bőrünknek is friss, üde ragyogást biztosítsunk.

  1. Táplálkozás és vitalitás

Lenkei táplálékkiegészítők széles választéka kínál megoldást azok számára, akik a helyes táplálkozás mellett, kiegészítő tápanyagokkal szeretnék támogatni szervezetük működését hozzájárulva a jobb közérzethez, az energiaszint növeléséhez és az általános egészség megőrzéséhez. 

A tavasz az újrakezdés és a megújulás időszaka. Legyen szó bőrápolásról, fizikai kondícióról, lelki jólétről, külső megújulásról vagy táplálkozásról, bevásárlóközpontunkban minden eszköz rendelkezésre áll, hogy támogassuk vendégeinket ezen az úton.

Fedezd fel az új lehetőségeket és élvezd a tavasz üdítő frissességét a Lurdyval!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.