Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Lurdy Life program

Lurdy Life program

2024.06.04.

Lurdy Life program

Mozgás. Egészség. Lendület. Megújulás.

A Lurdy Life exkluzív program az egészséges életmódot kedvelők számára, amely előnyöket, kedvezményeket, lehetőségeket kínál a Scitec Gold Fitness edzőterem bérlettel rendelkezői számára.

A program arra ösztönöz hogy rendszeresen mozogjunk, tegyünk az egészségünkért, gondoskodjunk a pozitív és aktív életről, legyünk nyitottak és kíváncsiak az egészséges életmóddal kapcsolatos újdonságokra és trendekre.

Az edzőtermi bérlet vásárlásával a programhoz csatlakozóknak a Lurdy Bevásárlóközpontban folyamatosan megújuló ajánlatokat és kedvezményeket biztosítunk.

Zárt facebook csoportot hoztunk létre a program résztvevői számára, amely QR kódon keresztül elérhető a Scitec Gold Fitness teremben bérletet vásárlók számára: https://www.facebook.com/groups/854254893398471

A programba a linken, illetve a kulacson található QR kódon keresztül lehet regisztrálni az edzőtermi bérlet számának megadásával.

A facebook csoportban folyamatosan elérhetővé tesszük a Lurdy Bevásárlóközpont üzleteinek, szolgáltatásainak exkluzív ajánlatait és kedvezményeit, amit a programban résztvevők a facebook csoport tagsággal vehetnek igénybe a megadott feltételekkel és időszakon belül.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.