Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Névtelen Terv 1

Frissítő újjászületés hidegterápiával

2024.04.04.

Ahogy a természet új életre kel tavasszal, új lendületet veszünk mi is, ösztönösen teszünk azért, hogy felfrissüljünk és újraélesszük testünk és lelkünk harmóniáját. A Lurdyban nyílt új Krio Centrum szolgáltatásai, mint a krioszauna és a Normatec, segítenek ebben: modern megoldásokat kínálnak az egészségmegőrzés és a teljesítményfokozás terén.

A krioszauna használata során a rövid, mindössze 3 perces hidegterápia csodálatos hatással van a testre és az elmére. A hidegexpozíció serkenti a vérkeringést, elősegíti a gyulladások csökkentését, és javítja az immunrendszer működését. Emellett segít az alvás minőségének javításában és csökkenti a fáradtságot, így tökéletes választás a tavaszi megújulás jegyében.

A Normatec eszköz a kompressziós terápia egy formája, amely elősegíti a vér- és nyirokkeringést, csökkenti a lábfáradtságot és segít az izomregenerációban. Ez a kezelés különösen hasznos lehet ülőmunkát végzők vagy élsportolók számára, hiszen elősegíti a gyorsabb felépülést és a jobb teljesítmény elérését.

A Lurdyban újonnan nyílt Krio Centrum személyre szabott edzésprogramokat és dietetikai tanácsadást is kínál, amely testreszabottan és hatékonyan támogatja az egészséges életmódot és a teljesítményoptimalizálást. A szakértői segítség és a modern technológiák kombinációja garantálja, hogy a Krio Centrum vendégei a legjobb kezekben vannak, legyen szó egészségmegőrzésről, testi regenerálódásról vagy sportteljesítmény növeléséről.

Fedezd fel a hidegterápia és a kompressziós terápia előnyeit a Krio Centrumban, és tegyél egy lépést afelé, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból a nyárra!

Új Krio Centrum nyílt a Lurdy 1. emeletén a Thai masszázzsal szemben.

 

További információk a Krio Centrum weboldalán: https://kriocentrum.hu/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.