Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Vilag Izei

Fedezd fel a világ ízeit a Lurdy Ház éttermeiben!

2024.03.12.

Fedezd fel a viláízeit a Lurdy Háéttermeiben!

A Lurdy nem csupán egy hely, ahol a mindennapi vásárlásaidat intézheted, hanem egy igazi gasztronómiai központ is, ahol a világ különböző tájainak ízeit fedezheted fel. Büszkék vagyunk arra, hogy éttermeink széles választékában mindenki megtalálhatja a számára tökéletes ízélményt.

Wokn Go  Utazás Keletre

Kezdd az ízutazást a Wok’n Go kínai étteremben, ahol autentikus, frissen készült ázsiai fogások várják. A hagyományos wokban készült ételek, mint a pikáns Szechuan csirke vagy a klasszikus sült tészta, garantáltan elrepítenek Kína szívébe.

Salad Box  Frissesség minden tálban

A Salad Boxnál a frissesség és az egészséges táplálkozás áll a középpontban. Válogass kedvedre a roppanós tápláló saláták és frissítő smoothie-k közül, hogy energiával teli napod legyen.

Ízvilá A hazai ízek nagykövete

Fedezd fel a magyar konyha gazdagságát az Ízvilág étteremben. A hagyományos fogások, mint a gulyásleves vagy a pörkölt, mellett korszerű ízkompozíciók is helyet kapnak, melyek újraértelmezik a magyar gasztronómiát.

Il Treno  Olasz Kalandok

Az Il Treno étteremben az olasz konyha klasszikusai várják, legyen szó ízletes tésztaételekről vagy ropogós, kézműves pizzáról. Érezd az olasz napfény ízét minden falatban!

BelFrit és Burgerilla  A Streed food királyai

A BelFrit és a Burgerilla éttermekben a minőségi húspogácsák és a kézműves hamburgerek teszik felejthetetlenné az étkezést. Fedezd fel a street food igazi ízeit, legyen szó egy klasszikus burger-ről vagy egy innovatív kreációról.

Mon Cremi  Édesség Mennyország

A Mon Cremi cukrászdában a sütemények és desszertek széles választékából válogathatsz. Kényeztesd magad ebéd után vagy kávé mellé egy szelet francia tortával.

McDonalds és a KFC éttermekben a jól ismert amerikai ízeket kóstolhatod meg. Legyen szó egy Big Mac-ről vagy egy adag ropogós csirkefalatokról, a minőség és az ízélmény garantált.

Kebab Time – török étterem a keleti ízek varázsa

Merülj el a török konyha gazdag ízvilágában Kebab Time éttermünkben. A friss, helyben készült gyrostálak, piták és dürümök tökéletes választás egy kellemes ebédhez vagy vacsorához.

McCafé  Kávézó a minőség jegyében

A McCafé kínálatában a kiváló minőségű kávék és sütemények várják, hogy kellemes pihenőt tarts bevásárlás vagy filmnézés mellett.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.