Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Beauty Tavaszi Konferencia

Bőrregenerálás, bőrtáplálás a kozmetikában

2024.04.09.

A tavasz a megújulás időszaka, amikor testünk-lelkünk megújul, nincs ez másképp a kozmetikában sem. A hosszú hideg hónapok után bőrünk is frissességre, újdonságra vágyik, a szépségszalonokban is egyre inkább nyitottabbak a vendégek új kezelések, kozmetikumok iránt.

A Beauty Tavaszi Konferencián különböző előadások és bemutatók formájában értesülhetünk arról, hogy milyen újdonságokat hoz 2024 a kozmetikákba, milyen fejlesztésekre, kihívásokra kell készülniük a szépségiparban dolgozóknak, melyek a vendégek jelenlegi és várható igényei, amelyekre folyamatosan készülni kell a megfelelő színvonalú szolgáltatás biztosítása érdekében.

Mire készüljünk?

Legyen szó bőrregenerálásról és bőrtáplálásról, manuális és gépi kezelésekről, masszázsokról, hatóanyagokról/innovatív megoldásokról, a konferencián minden témában kaphatsz szakmai útmutatást. A rendezvényen Magyarország vezető szakemberei vesznek részt, ezáltal biztosított a bemutatók és az előadások magas szakmai színvonala. A kozmetikai szakemberek és szakoktatók mellett biológustól és gyógyszerésztől is első kézből kaphatunk hasznos, iparági információkat a legújabb innovációkról és eredményekről.

Az egész napos szakmai programon olyan témákkal várjuk látogatóinkat, mint például a tecar hullám és soft lézeres kezelések, bőrtáplálás és bőrregenerálás természetes alapanyagokkal, mikrotűs kezelések, masszázstechnikák a különböző területeken: holisztikus sejtregenerálás, szemkörnyék/arcmasszázs, cellulit masszázs, anti-aging masszázs.

Természetesen a sminkelés sem hiányozhat a napirendből, a délutáni etapban sminkversenyre is sor kerül, ahol csodás munkákban lesz alkalmunk gyönyörködni és egy-egy trükköt, praktikát is elsajátítani.

 

Minden kozmetika és szépségápolás iránt érdeklődőt várunk szeretettel 2024.04.22-én, 9 órától az 1. emeleten található Rendezvényközpontunkban!

Többet olvashatsz a weboldalon: https://beauty-day.hu/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.