Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Stiefel Térképbolt – Könyv / írószer / térképüzlet és DPD & Packeta csomagpont

Könyv / írószer / térkép

hétfő - péntek

10.00-19.00

szombat

10.00-16.00

Telefonszám

E-mail cím

Fizetési módok

Bankkártya, Készpénz

Megtekintés térképen
Stiefel2 (1)

A bevásárlóközpont földszintjén található térképbolt kínálatban falitérképek, autós térképek, iskolai térképek, földgömbök minden méretben és típusban megtalálhatók. Az üzlet egyedi térképek készítését is vállalja előzetes egyeztetés alapján. A laminálási és keretezési szolgáltatások mellett csomagpont szolgáltatást is kínálnak. További információk a Térképbolt weboldalán: https://terkepbolt.unas.hu/

 

Az üzletben DPD és Packeta csomagpont is üzemel:
DPD Csomagpont

Csomagfeladás, csomagátvétel, visszaküldés.

Alkalmi vagy rendszeres, privát vagy üzleti jellegű csomagfeladás esetén a DPD a megfelelő megoldásokat tudja kínálni,  legyen az belföldi vagy nemzetközi szállítás.

A csomagpontokon 20 kg súlyhatárig belföldre és külföldre is feladhatók a küldemények. myDPD alkalmazással csomagkövetés valós időben.

A szállítás folyamatának valós idejű követhetősége rugalmas dátum, cím vagy éppen csomagpontra átirányítás lehetőségével.

Az egyedülálló Predict szolgáltatással nem kell egész nap a csomagra várni, mert 1 órás időablakot ad meg a rendszer, amikor a futár kézbesíti a küldeményt.

https://www.dpd.com/hu/hu/

 

Packeta csomagpont

Packeta Group egy logisztikai szolgáltatásokat kínáló globális cégcsoport. Házhozszállítást kínál több mint 70 futárszolgálattal együttműködve és több száz pontból álló átvevő hálózatot is üzemeltet Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is.

Csomagküldés, csomagátvétel, csomagpontok magánszemélyeknek és vállalati ügyfeleknek.

Packeta csomagpont a Lurdyban a földszinten a Stiefel térképboltban található.

https://www.packeta.hu/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.