Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Videós Találkozó

Videós találkozó- találkozz kedvenceiddel!

2024.04.09.

Érdekel a videózás, vagy csak rajongsz a legnagyobb magyar videósok iránt?

Itt a nagy lehetőség, hogy élőben találkozhass kedvenceiddel a Lurdy-ban, 2024.04.27-28. között. Olyan nevekkel várunk téged, mint DoggyAndi, OwnMcKendry, zsDav, Jánosik Gergő, Rolix, Sajt32, Hunter illetve MesterMC. Különösen szerencsés lehetsz, mivel a rendezvényen nemcsak előadások várnak, hanem lesz lehetőség a videósokkal közös fotót készíteni vagy elcsípni egy autogramot.

A 2024-es legújabb műsor témája egy titkos küldetés, így erről többet nem is árulhatunk el. A találkozó során interaktív programokban vehetsz részt, amelyek keretein belül lehetőséged lesz, hogy legújabb játékokkal is megcsillanthasd képességeidet és szuper ajándékokat nyerj, vagy a merészebbek akár egy feladványban a színpadon mérettethetik meg magukat. Ezeken felül még szerencsekerékkel is készülünk, ahol te pörgetheted ki, hogy milyen értékes ajándékot nyerhetsz.

Dedikálás, fotók, ajándékok

A találkozó ideje alatt a videósokkal lesz lehetőség közös képet készíteni és autogramot kérni.

A rendezvényen különböző – exkluzív videós ajándéktárgyakat vásárolhatsz, illetve beszerezheted kedvenc videósod saját márkás termékeit vagy értékes relikviákat.

Ne felejtsd el, hogy a belépő mellé tombolát kap minden látogató, amivel a sorsoláson szintén értékes nyereményekkel gazdagodhatsz.

Téged is várunk szeretettel akár új, akár visszatérő vendégként!

Az esemény linkje: https://videostalalkozo.hu/rendezvenyek/2024-04-27-budapest

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.