
Táplálék vagy méreg?
2025.09.23.
KÉK ZÓNÁK TITKAI – 2. előadás
Táplálék vagy méreg? A döntés a tányérunkon születik
Mi a közös az okinawai százévesekben, a szardíniai falvakban élőkben és a görög Ikaria sziget lakóiban? Ők mind a világ „kék zónáiban” élnek, ahol az emberek jóval tovább és egészségesebben élnek, mint bárhol máshol. A titok nem bonyolult: természetes, növényi alapú étrend, aktív életmód, erős közösségek – és a bél–agy tengely egyensúlya.
Sorozatunk második részében arra keressük a választ, hogyan alakítják a mindennapi étkezési szokásaink a testi és lelki jóllétünket. Meglepő igazságokat osztunk meg az ételekről, és gyakorlati példákon mutatjuk meg, miként lehet hosszú távon a táplálkozás a jóllétünk forrása.
Időpont: Október 8., 18:00
Előadók: Petri Nóra és Reimann Szilvia
👉 Az interaktív előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálok most