Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Sinsay

Sinsay üzlet a Lurdyban!

2024.03.12.

01.18-án új Sinsay üzlet nyílt a Lurdy Házban! Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van, méghozzá kedvezőbb árakon, mint gondolnád: ruhákat az egész családnak, lakberendezési cikkeket, kozmetikumokat, kisállat kiegészítőket és még sok mást!

A Sinsay a legfiatalabb márka az LPP család portfóliójában. 2013. március 1-jén debütált a piacon, és megnyitotta első üzleteit Lengyelországban. Ma 20 piacon van jelen, közel 1000 üzletből álló hálózattal és egy vezető online áruházzal.

A Sinsay úgy reagál az ügyfelek igényeire, hogy vonzó árakon kínálja számukra a legújabb trendeket. Ennek köszönhetően a márkát családok ezrei szeretik egész Európában.

A kollekció sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a vásárlók divatos és stílusos megjelenéseket alkossanak bármilyen alkalomra. A márka által tervezett termékek mindennapos inspirációt jelentenek a tinédzserek, fiatal nők, valamint a laza, hétköznapi városi stílust kedvelő férfiak számára. A Sinsay kínálatában megtalálhatók még kényelmes és funkcionális ruhadarabok az anyukáknak is, valamint bájos termékek és kiegészítők gyerekeknek. A termékpalettát lakberendezési dekorelemek, smink- és ápoló kozmetikumok sora, valamint kisállatoknak szánt kiegészítők is alkotják.

Fedezd fel a mindenki számára elérhető termékek széles választékát női, férfi, gyerek és home részlegeken! Szeretettel várunk a Lurdy Házban 01.18-tól, tarts velünk az üzlet megnyitó ünnepségén 01.20-én szombaton!

További információkat a https://www.sinsay.com/hu/hu/ oldalán találhatsz.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.