Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Megnyílt A

Megnyílt a Fruitisimo!

2024.06.20.

A Fruitisimo garantáltan a leggyümölcsösebb bár a környékeden. A gyümölcsök iránti szenvedélyre utaló olaszos hangzású név ellenére a Fruitisimo egy cseh vállalkozás. A Fruitisimo márkát legjobban a LIVE WHAT YOU LOVE szlogenje jellemzi, ami egészséges, aktív életmódot, szórakozást, mosolyt és a Fruitisimo tevékenységei iránti szenvedélyt jelent.

Miért érdemes kipróbálni a Fruitisimo-t?

Fő profiluk a helyben készített gyümölcs és- zöldségkoktélok, amelyek természetesen hozzáadott cukrot nem tartalmaznak. Az állandó széles kínálat mellett, szezonális termékek közül is választhatsz, amelyek fogyasztásával az évszakra leginkább jellemző ízvilág kombinációkat próbálhatod ki. A gyümölcs kombinációk mellett az igazán egészségpártiak választhatnak zöldséggel kombináltakat, illetve még fehérjét tartalmazót is. A könnyebb eligazodás érdekében az italok kategorizálva is vannak: Top koktélok, C-bombák, smoothie-k, Restart és Sport.

Ha ezek után még mindig hiányérzetünk lenne érdemes a fagyikínálatot is megnézni, amelyet saját cukrászaik készítenek. Ha épp megéhezel, egészséges pohárdesszertek és müzliszeletek közül is kedvedre válogathatsz.

Fontosnak tartják, hogy a Fruitisimo-ban tett látogatás ne csupán egy vásárlási folyamat, hanem egyúttal egy vitaminban gazdag, kellemes élmény is legyen.

A Fruitisimo pultot a földszinten az Információs pult mellett találod.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.