Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

A Felújítás Elkezdődött (2)

Lurdy új lendületben!

2024.06.07.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy arculatunk megújulását követően a Lurdy Bevásárló- és Irodaközpont is kívül-belül is jelentős változásokon megy keresztül a következő időszakban, hogy egy minden tekintetben modernebb, látogató barátabb környezetben fogadhassa az ide érkezőket.

Májustól a bevásárlóközpont földszinti részén folytatódott a folyósófelújítás, ezzel egy időben az irodaközponti rész közös részei, mosdói és konyhái is elkezdtek szépülni és új designt kapni. A mostani ütemben 2500 m2 álmennyezet festés és design változtatás történik, 2500 m2 új padlóburkolat került cserére és 3500 m2 falfelület kerül átfestésre. Emellett 235 db újra strukturált hirdetőfelület fog megjelenni. júliustól pedig a Rendezvényközpont is modernizálódik megjelenésben és gépészetileg is.

Az elmúlt hónapokban rengeteg változás történt a bérlői mixben is. Olyan új, nemzetközi bérlőket köszönthettünk többek között, mint a BelFrit, a Sinsay, vagy a május közepén nyitó Fressnapf. Szolgáltatásokban új különlegességünk a kriszaunával rendelkező KrioCentrum. Az év második felében pedig további új szereplők érkeznek a vásárlói igényekhez alkalmazkodva.

Bízunk benne, hogy a megújult Lurdy még vonzóbb és kényelmesebb teret tud nyújtani látogatóink számára, ahol a hétköznapi bevásárlás mellett, egyre többen választják majd a szórakoztató, kikapcsoló és sport élmények szerzésére is.

Legfrissebb híreinkről folyamatosan beszámolunk weboldalunkon, illetve szintén megújult Facebook és Instagram oldalunkon is, már ezért is megéri minket követni!

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.