Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

Icon

Nyitva:06:00 - 22:00

TerraPlaza 0421

Kihagyhatatlan TerraPlaza

2024.04.09.

Kihagyhatatlan TerraPlaza

Áprilisban is megnyitja kapuit a TerraPlaza, amely Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai börzéje, kiállítása és közönségtalálkozó is egyben, ahol az egzotikus állatok páratlan fajgazdagságával találkozhatsz.

 

Miért érdemes eljönni?

Gyere el te is 2024.04.21-én a Lurdy-ba, ahol családoddal vagy barátaiddal valóban izgalmas élményekkel gazdagodhattok! 100 válogatott nemzetközi kiállító és többezer látogató érkezik az eseményre minden alkalommal. A börzén kívül akvarisztikával, kiállításokkal, programokkal, természetvédelmi és állatvédelmi ismeretterjesztéssel kapcsolatos élményekkel gazdagodhatnak a kiállítás látogatói.

Biztonságos vásárlás

Csak állatorvosi vizsgálattal és további engedélyekkel rendelkező élőlényeket találkozhatsz, így minden esetben jól táplált és egészséges állatokat tudsz megvásárolni. Az adott témákra szakosodott tenyésztőktől közvetlenül vásárolhatod meg kis kedvenceidet, így első kézből tudhatsz meg minden szükséges információt, hasznos tanácsokat a megfelelő a tartásukról. Mivel a szakma legfontosabb szereplői a TerraPlaza-n mind jelen vannak, ezért itt láthatod először a legújabb fajokat és a meglévő fajok közül is az igazán különleges, szép példányokat. Nem utolsó sorban a kiállításon kedvezőbb árakon tudsz vásárolni, mint a hétköznapokban más beszerzési forrásnál.

További információkért látogass el a TerraPlaza weboldalára: https://terraplaza.com/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.