Erő! Összefogás! Nőnap!

Mit jelent számunkra a Nőnap? Egy ajándékba kapott szál virágot? Figyelmet? Persze ez is. De! A Nőnap valójában nem erről szól. Már az iskolában hozzászokunk, hogyan is ünnepeljük ezt a napot, de megtanuljuk valójában mit jelent? Miért is ünnepeljük a nőket? Mert szépek? Mert kecsesek? Mert mindenre képesek? Mikor rájövünk a három közül ezen a napon melyiken is van igazán a hangsúly, akkor tudjuk megtölteni tartalommal ezt az ünnepet.

tovább
 

A Lurdy Ház új, modern lendületben!

Újulj meg a Lurdyval! Ezzel a felhívással buzdít a Lurdy Ház mindenkit az év elejéhez igazán illő külső-belső megújulásra, felfrissülésre! Minden év januárjában megtelnek az edzőtermek, elkezdődik az újévi fogadalmak megvalósítása! De a következő hónapokban sok esetben alábbhagy a lelkesedés. Idén legyen ez másként! Hiszen idén a Lurdy lesz az az a motiváló partner, aki mindannyiunknak megadja a támogatást, erőt, amire szükségünk van! Mikor hasznos igazán egy partner a megújulásban? Ha ő is ezen az úton halad, ő is folyamatosan fejlődik és közben megteremti számunkra is a legjobb környezetet, légkört a haladáshoz! Ez pedig a Lurdy lesz 2022-ben!

tovább
 

A Telenor átköltözött!

A Telenor újranyitott a főfolyosón!

A Telenor Budapest Lurdy Ház üzlete végleges helyen újranyitott és várja ügyfeleit a földszinten, a főfolyosón!

tovább
 

A Líra újranyitott!

A Lurdy Ház Líra Könyvesboltja új helyszínen (a földszinten, a postával szemben), megújult külsővel és a megszokott, széles áruválasztékkal újranyitott.

tovább
 

Lurdy Kupidó avagy Arról a bizonyos Valentin-napról

Sokféle érzés töltheti el az embert, amikor a tél derekán egyszer csak szembe ütközik vele a tény, miszerint nemsokára Valentin-nap. Nincs benne a tudatalattinkban, könnyedén megfeledkezünk róla, és persze a naptárban sem pirosbetűs munkaszüneti napként van könyvelve, DE!

Mégis egyre elterjedtebb hazánkban köszönteni egymást az év ezen napján, kedveskedni valami ajándékkal, esetleg közös programokat szervezni kedvesünkkel. Sokak hadilábon állnak ezzel, mondván, hogy „ne csak Valentin-napján szeressük egymást” na meg, hogy „ez nem egy magyar ünnep”. Teljesen jogos, ha valaki így gondolja és pont azért, mert nem magyar ünnep, van egy előnye: nem ciki ha nem ünnepeljük meg!

tovább
 

A Lurdy Ház jelentős adománnyal igyekszik véget vetni a járványnak

Túléltük a 2020-as évet, idén a fókusz a vírus lezárásán van! A Lurdy Ház pedig igyekszik hozzájárulni mindehhez. Adomány formájában támogatták a Semmelweis Egyetemet, azon belül is a COVID-ellátással összefüggő részleget. Az oltás a megoldás! Ezt már tudjuk egy ideje, viszont nem elég az oltóanyaghoz hozzájutni, más eszközökre is szükség van. Ezek beszerzésében segíti a Semmelweis Egyetemet a Lurdy Ház!

tovább
 

Egészség finoman és kényelmesen

Most, hogy elérkezett a várva várt új év, levetkőzve magunkról a múlt fáradalmait, neki is láthatunk a a testi-lelki feltöltődésnek. Tudtad, hogy az egészséges életmód közel 70%-a a helyes táplálkozáson alapul? Ezekben a hidegebb hónapokban pedig kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanunk erre, hiszen a napfény, a testmozgás és a vitaminok, ásványisavak hiányában immunrendszerünk meggyengül, ami fáradékonysághoz és betegeskedéshez vezethet.

tovább
 

Ingyenes parkolás este 7 és reggel 7 között!

A 512/2020. (XI. 21.) Korm. rendelet értelmében a Lurdy Ház felszíni parkolója és mélygarázsa parkolási díj megfizetése nélkül vehető igénybe este 7 órától reggel 7 óráig 2020. november 23. és 2021. március 01. közötti időszakban.

A behajtásnál jegyet húzni szükséges, de az este 7 óra és reggel 7 óra közötti időszak vonatkozásában a kihajtásnál a rendszer nem számol fel költséget.

tovább
 

Aktuális tájékoztatás!

A jelenleg hatályos kormányrendeleteknek megfelelően a Lurdy Házon belül is nyitvatartás változtatásokat kellett bevezetnünk, az aktuális nyitvatartás az alábbiak szerint alakul:
tovább
 

Halloween a Lurdy-ban

Október utolsó napján, az angolszász Halloween napján a nyugati hagyomány szerint jelmezbe öltözve indulhatunk édesség gyűjtésre, ez a Lurdy-ban pontosan így lesz! Ha kedvetek van jelmezbe bújni és bejárva a Lurdy Házat cukrot, csokit, édességeket zsákmányolni, akkor nálunk a helyed! Október 31-én, délután 2 órakor találkozzunk az info pultnál és indulhat játék! Vajon kié lesz a legtöbb finomság?
tovább
<< < 1 2 3 4 >>
Összesen 36 db találat. 1/4 oldal.

Programok

  • 2023. 12. 27. 19:00 - 22:00
    Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.