Események

 • 2016. 09. 15. -
  Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
  A SecuriForum Biztonságtechnikai Kiállítás & Konferencia hiánypótlóként lehetőséget biztosít a biztonságtechnikai nagykereskedelmi és importőr cégeknek, hogy szakmai kiállítás keretei közt mutassák be forgalmazott termékeiket a hazai telepítő és rendszerintegrátor cégeknek, valamint a megrendelői és végfelhasználói oldal szakembereinek. Két nap, 50 kiállító, 50 előadás, ezernyi termék. Szakmai fórum és találkozási lehetőség azok számára, akik új üzleti lehetőségek, integrált megoldások iránt érdeklődnek.

  ISMERTETŐ

  A 2016 szeptemberében megrendezésre kerülő SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia hiánypótlóként lehetőséget biztosít a biztonságtechnikai és tűzvédelmi nagykereskedelmi és importőr cégeknek, valamint a hazai fejlesztő, gyártó cégeknek, hogy szakmai kiállítás keretei közt mutassák be a termékeiket a telepítőknek, a rendszer-integrátoroknak és a biztonságtechnikai és tűzvédelmi tervezőknek.

  Az ingatlanfejlesztő, -beruházó és kivitelező cégek beszerzői a teljes hazai technológiai kínálatot tekinthetik át.

  A végfelhasználói oldalt képviselő biztonsági vezetők a munkájukat segítő és hatékonyabbá tevő megoldásokról gyűjthetnek információt.

  biztonságtechnikai képzésben, oktatásban tanuló hallgatók és az oktatóik az eseményen a szakterület legújabb fejlesztéseivel találkozhatnak.

  KONFERENCIA

  A kiállítással párhuzamosan 2 különteremben konferencia előadásokra kerül sor. Meghívott, független előadók a következő témakörökben szólalnak meg:

  » A biztonságtechnika integrálása az intelligens otthon / okos ház koncepcióba

  » Tűzvédelmi szabályok és előírások alkalmazása a 2015. évi Országos Tűzvédelmi Szabályzat (OTSz) alapján

  » Videotechnikai trendek

  » Logisztikai raktárközpont biztonsági követelményeinek való megfelelés a telepítő és integrátor cégek részéről

  A fenti témájú előadások mellett a kiállító cégek tartanak konferencia-előadásokat a forgalmazott termékeikről, szolgáltatásaikról, újdonságaikról.

  A kiállítások időbeosztása, előadói és témái, a rendezvényhez időben közeledve, a kiállítóktól kapott információk alapján jelennek meg ill. kerülnek folyamatosan frissítésre.

  További részletek és információk:

  https://www.securiforum.com/
  Facebook esemény