Események

 • 2016. 04. 28. -
  Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
  Ez az online marketing képzés azoknak szól, akik most ismerkednek az internetmarketinggel vagy úgy érzik, szükségük van az ismereteik rendszerezésére. Azoknak is ajánljuk, akik helyett más végzi el a marketinges feladatokat, de szeretnének rálátni az online folyamatokra.

  A tréning tematikája:

  • Az online marketing jelentősége – miért legyünk jelen online.
  • Leggyakrabban használt hatékony marketing-eszközök 2016-ban.
  • Milyen a jó weboldal? Miért fognak tőlem vásárolni?
  • Facebook üzleti célra – nekem is megéri?
  • Az e-mail marketing rendszere
  • Google-titkok
  • Mi az a SEO? Hogyan tegyem keresőoptimalizálttá a weboldalam?
  • Google Adwords és Google Analytics
  • Hasznos és ingyenes Google eszközök
  • Üzleti kapcsolatépítés – kinek való? Milyen lehetőségei vannak?

  A tréning oktatója

  A képzést Szaladják Linda online marketing szakértő tartja, aki kimagasló KKV marketinges gyakorlati tapasztalattal rendelkezik,  Google Partner, a Google Power-up verseny Mobil Sztár kategória nyertese (2015.)Szaladjak-Linda (2)

  Magyar Marketing Szövetség 2015. évi Országos KKV Marketing versenyének győztese az iData Kft. marketingkampányaival. 2016-ban megkapta a Magyar Marketing Fesztivál díját. Országos marketing konferenciák rendszeres szakmai előadója.

  Linda tréningjeit a visszajelzések alapján azért is szeretik, mert jó hangulatban, sok gyakorlati példával alátámasztva, a résztvevőket aktívan bevonva tartja a képzéseket. Több mint 8 éves szakmai háttere van, ismeri a hazai kis- és középvállalkozások leghatékonyabb marketing eszközeit és úgy adja át a tudást, hogy azt megértsék azok a hallgatók is, akik korábban még nem, vagy csak nagyon keveset foglalkoztak online marketinggel.

  A tréning időpontja és helyszíne

  Időpont: 2016. április 28. csütörtök 9:30-17:00-ig.
  Helyszín: Lurdy Konferencia-és Rendezvényközpont, 1-es terem
  Résztvevők száma: maximum 27 fő
  Catering: szünetekben kávé, üdítő, péksütemény

  A tréning ára

  32.500 Ft (áfamentes)

  Jelentkezési határidő

  2016. április 24.

  Vélemények az online marketing tréningről

  Ez volt életem egyik legjobb tréningje. A fogadtatás családias, az előadás lényegre törő, az előadó pedig profi. Kezdő marketingesként is nagyon jól érezem magam és mindent megkaptam (talán még többet is) amit vártam. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, kezdőknek mindenképp, de haladó marketingesek is sok olyan részlettel találkozhatnak, ami még ismeretlen számukra.

  Eltöltöttem egy tartalmas napot az online marketing tréningen. Olyan gondolatokra, lehetőségekre világított rá a tanfolyam oktatója, amire nem is gondoltam. Őszintén ajánlom mindenkinek, hogy vegyen részt egy előadáson. Meglátják, sok hasznos tapasztalattal lesznek gazdagabbak.