Események

 • 2019. 06. 29. 10:00 - 18:00
  Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
  Gyenis András, motivációs tréner előadása.

  Számtalan konferencián vettél már részt, mégsem érzed, hogy összeállt volna a kép? Itt az ideje, hogy eljuss önmagad legjobb verziójához!

  A piac tele van személyiségfejlesztést és gyakorlati praktikákat kínáló tréningekkel, konferenciákkal. Biztosan Te is jártál már úgy, hogy az utolsó előadást követően lelkesen mentél haza: úgy tűnt, az új élet csak egyetlen lépésnyire van. Eltelt azonban 1-2 nap, és a változás váratott magára – az áttörés és az új életed mégsem érkezett el.

  Itt az ideje, hogy végre békességbe kerülj a múltaddal! Ha velem tartasz A hiányzó láncszem-élményen, lehetőséged lesz megérteni, mi miért történt veled az életed során, teljes elfogadással és szeretettel lehetsz a jelenben és bizakodóvá, szenvedéllyel telivé válhatsz a jövőddel kapcsolatban.

  A hiányzó láncszem-élmény teljesen szétszed és összerak! Bizonyára sok olyat is kapsz majd, amit eddig is tudtál, csak nem találta meg a helyét az életedben, és hozzá jutsz majd olyan tanításokhoz is, melyekről eddig sejtelmed sem volt. Ez a nap, biztosan felülmúlja minden eddigi elképzelésedet és elvárásodat. Ez nem egy tréning, hanem sokkal több annál! Egy nap, amire úgy fogsz emlékezni mint eddigi életed legjobb, leghasznosabb és legértékesebb napja!

  A hiányzó láncszem-élmény során elindítalak a jellemformálás útján.

  Azonnal gyakorlatba ültethető megoldásokat kínálok számodra.

  A piacon található tudások szintézisét a mély megértés szintjére juttatom.

  Nemcsak mások tanításából táplálkozom, de saját megéléseimet, tapasztalataimat is megosztom Veled.

  A Facebook eseményhez kattints ide!