Események

 • 2023. 03. 18. 10:00 - 18:00
  Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
  Gyere el a Sweet Wedding esküvői kiállításra és szervezd meg 1 nap alatt az esküvőd! Ha szeretnéd 1 nap alatt megtalálni azokat a szolgáltatókat, akik segítenek tökéletessé varázsolni a Nagy Napod, akkor itt a helyed! Barátságos és átlátható méretű kiállítással várunk, ahol idén rekord számú, 110 kiállító verseng azért, hogy neked a legjobbat nyújthassa.

  Lélegzetelállító menyasszonyi ruhák, vőlegényeknek öltönyök, finom torták, pazar helyszínek, kreatív dekorok, csillogó gyémánt gyűrűk, tánctanárok...ismét eljön az esküvői mesevilág, ahol mindenki készen áll a ti álmotok megvalósítására! Nektek csak el kell jönni és válogatni a szebbnél szebb dolgok, és minőségi szolgáltatóink közül!

  Tavasszal is újra Menyasszonyi Börze!
  Azok a feleségek, akik már sikerrel megszervezték életük Nagy Napját, most neked segítenek a Börzével!
  Elhozzák azokat a ruhákat, kiegészítőket, cipőket, ékszereket és dekortárgyakat, amelyek nekik jó szolgálatot tettek, és most arra várnak, hogy valaki más esküvőjét tegyék még különlegesebbé.
  Igazi kincsekre bukkanhatsz a Börzén, amiket szuper áron vihetsz haza!

  A belépés ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, ráadásul ezen a napon még a tenerifei nászutatokat is megnyerheted! Várunk titeket, hogy segíthessünk nektek feledhetetlenné tenni életetek egyik legszebb napját! 

  Az eseményre regisztrálni itt tudtok: https://sweetweddingkiallitas.hu/