Események

 • 2019. 06. 19. 19:00 - 21:00
  Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
  Dr. Mérő László, pszichológus, publicista előadása.

  Mindannyian számtalan sablont hallottunk már arra vonatkozóan, mennyire egyedi és megismételhetetlen minden egyes ember. Ha ez igaz, miért van az, hogy megannyi, egymással végtelenül hasonló vonással büszkélkedhetünk, melyekkel egyes érzelmi szituációkra reagálunk? Mi következhet ebből a látszólagos ellentétből, és mennyiben határozza ez meg életünket és személyiségünket?

  Ha választás elé kényszerülünk, igyekszünk a lehető legjobb döntést meghozni, márpedig tudjuk jól, hogy döntések minden egyes nap, akár minden egyes kanyarban várhatnak ránk. Kisebbek és nagyobbak, jelentéktelenebbek és jelentősebbek, olyanok, melyeket holnapra elfeledünk, és olyanok, melyek komplett életszakaszokat formálhatnak. Mi pedig ezekben a helyzetekben különböző döntési stratégiákat alkalmazunk.

  Dr. Mérő László, pszichológus, publicista sokadik önálló témájával érkezik hozzánk, és korábbi nagy sikert aratott kötete nyomán igyekszik megismertetni a hallgatóságot a racionális gondolkodással, noha elöljáróban leszögezi, hogy ilyen talán nem is létezik, hisz az ember alapvetően nem racionális lény.

  Jegyek kaphatóak 2019. április 15-től a szervező, Best-Work Kft. irodájában (1093 Budapest, Lónyay utca 41. flm. 6., 18-as kapucsengő) személyesen hétköznap 8 és 16 óra közt; illetve átutalással, melynek részleteit az eloadas@pszichologuskepzo.hu e-mail címen tudja egyeztetni ügyintézőnkkel.

  A jegy ára: 2019. május 31-ig., 2.500 Ft, azt követően 2.900 Ft

  A Facebook esemény ide kattintva elérhető!