Halloween a Lurdy-ban

Október utolsó napján, az angolszász Halloween napján a nyugati hagyomány szerint jelmezbe öltözve indulhatunk édesség gyűjtésre, ez a Lurdy-ban pontosan így lesz! Ha kedvetek van jelmezbe bújni és bejárva a Lurdy Házat cukrot, csokit, édességeket zsákmányolni, akkor nálunk a helyed! Október 31-én, délután 2 órakor találkozzunk az info pultnál és indulhat játék! Vajon kié lesz a legtöbb finomság?

A Halloween ünneplése a magyar Mindenszenteket megelőző napon egyre gyakoribbá válik kis hazánkban is. A Halloween egy izgalmas, beöltözős változata a magyar formálisabban megemlékező Mindenszenteknek. Az angolszász, eredendőleg ír ünnep úgy tartja Halloween estéjén az elhunyt szeretteink szelleme visszatér hozzánk egy estére, melyet hagyomány szerint nem csendes emlékezéssel, sokkal inkább karnevállal, fényekkel, töklápás faragással és édesség gyűjtéssel ünnepelnek. Utóbbi nem lesz ez másképp a Lurdy Házban sem!

Mindazok a látogatóink akik aznap jelmezbe bújva érkeznek hozzánk délután kettőtől részt vehetnek Halloween-i cukorka gyűjtésünkön. Fedezd fel a ház legrejtettebb zugait is és találd meg a legtöbb cukorkát és finomságot!

A rendezvényen az édességeken felül még értékes, érdekes és rémisztően jó nyereményekre is szert tehetsz, ha részt veszel helyszíni sorsolásunkon!

Mindenkit várunk, minden korosztályból! Senki sem kivétel! A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki versenybe szállhat és ünnepelheti velünk ezt a mókás és rém izgalmas napot!

Találkozzunk a Lurdy-ban, mikor 14:00-t üt az óra!

Programok

  • 2023. 12. 27. 19:00 - 22:00
    Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.