Egészség finoman és kényelmesen

Most, hogy elérkezett a várva várt új év, levetkőzve magunkról a múlt fáradalmait, neki is láthatunk a a testi-lelki feltöltődésnek. Tudtad, hogy az egészséges életmód közel 70%-a a helyes táplálkozáson alapul? Ezekben a hidegebb hónapokban pedig kicsit nagyobb figyelmet kell fordítanunk erre, hiszen a napfény, a testmozgás és a vitaminok, ásványisavak hiányában immunrendszerünk meggyengül, ami fáradékonysághoz és betegeskedéshez vezethet.

A Lurdy ház számára nagyon fontos az egészség megőrzés, amihez számos módon hozzá is tud járulni a látogatók számára:

Töltsd fel szervezeted raktárait!

Mindegyik vitaminnak fontos szerepe van, fokozattan figyelnünk kell a vízben oldódó fajtáikra, ilyen pl.: a C-, A-, B-, E- és D-vitaminok. Minél természetesebb úton visszük be a szervezetünkbe ezeket, annál jobban tudnak majd hasznosulni. Ajánlott minden nap legalább egy pár darab zöldség és gyümölcs fogyasztása: a kiwi; narancs; ribizli; káposzta; répa és a brokkoli – ezek mind-mind kimondottan magas vitamintartalommal rendelkeznek. Ha ezekhez a mindennapokban nehezen jutsz hozzá, abban az esetben kiváltható ez vitamin készítmények rendszeres szedésével is, aminek hatalmas választékából a Lurdy Korona Gyógyszertárában, a Benu gyógyszertárban vagy a Scitec Nutrition-ban és a Bio

Tech USA üzleteiben is kedvedre válogathatsz.

Apró, de biztos lépésekkel

A leg embertpróbálóbb újévi fogadalmak közé tartozik a gyorséttermi étkezésről való lemondás. Igaz, hogy nem a legegészségesebb megoldás, viszont pár kisebb szabály beiktatásával nagy szívességet tehetünk szervezetünknek. Olajban sült, panírozott ételek helyett válasszunk natúr, illetve párolt lehetőségek közül, és ne felejtsük le a zöldség és gyümölcs féléket a tányérunkról! Ha biztosra szeretnél menni, a Healthy Kitchen, a Freshland vagy a Konyha kínálatában kétségkívül találni fogsz a Te ízlésednek megfelelő egészséges és szuper finom opciókat!

Mozgás kényelmesen

Minden év januárjában megfigyelhető egy nagyon érdekes jelenség: a csordulásig telt konditermek. Sajnos ezt az évet a konditermek zárva tartással kezdték, a kialakult járványhelyzetre való tekintettel. Ez nem jelenti azt, hogy nem tehetsz azért, hogy mozgásban maradj, hiszen nagyszerű alternatívák léteznek erre. Ráadásul mindez nem is tűnik olyan nehézkesnek ha a lehető legnagyobb kényelemben érezheted magad közben! Az otthoni torna mindig is rendelkezésedre állt, ám néhány eszköz beszerzésével jóval hatékonyabbá tudod tenni edzésed. Kar- és lábsúlyok, edző szalag vagy egy pár súlyzó megsokszorozhatja a folyamat eredményességét. Létezik ennél is kényelmesebb megoldás: A Lurdy Házban például igénybe veheted az Alfa masszázs különböző szolgáltatásait, ami segíthet neked karcsúsodni, fiatalítani a bőröd és megbirkózni a narancsbőrrel! Nagyszerű lehetőséget kínál a Sóbarlang is erre a célja, ahol a sóterápia szervezetedre többféleképpen is jó hatást gyakorol, miközben Te elfoglalhatod magad jógázással, testmozgással vagy egyszerűen megtalálhatod a számodra legkényelmesebb ülőhelyet és lazítva élvezed a tiszta levegőt.

Mindezek mellett kimondottan nagy figyelmet szentelünk a higiéniára és a fertőtlenítésre, hogy neked emiatt ne kelljen aggódnod.

Nézz be a Lurdyba, ha egészségre vágysz!

Programok

  • 2023. 12. 27. 19:00 - 22:00
    Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont Budapest, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.