A Lurdy Ház új, modern lendületben!

Újulj meg a Lurdyval! Ezzel a felhívással buzdít a Lurdy Ház mindenkit az év elejéhez igazán illő külső-belső megújulásra, felfrissülésre! Minden év januárjában megtelnek az edzőtermek, elkezdődik az újévi fogadalmak megvalósítása! De a következő hónapokban sok esetben alábbhagy a lelkesedés. Idén legyen ez másként! Hiszen idén a Lurdy lesz az az a motiváló partner, aki mindannyiunknak megadja a támogatást, erőt, amire szükségünk van! Mikor hasznos igazán egy partner a megújulásban? Ha ő is ezen az úton halad, ő is folyamatosan fejlődik és közben megteremti számunkra is a legjobb környezetet, légkört a haladáshoz! Ez pedig a Lurdy lesz 2022-ben!

Kihasználva a lezárások és szigorítások időszakát, a Lurdy felújításba kezdett és folyamatosan törekszik, hogy a látogatók igényeit leginkább figyelembevéve haladjon a modernizálással. A rendszeres látogatók észre vehetik, hogy minden nap változnak, szépülnek a Lurdy folyosói és üzletei már hosszú hónapok óta. Folytatódni fog ez mindaddig, amíg a teljes ház letisztult külsőt nem ölt és az új márkák mind-mind be nem költöznek a frissen felújított folyosókra.

Az üzletsorok is állandó változás alatt vannak, mivel a Lurdy célja, hogy az új választék lefedje a vásárlói igényeket, kiszolgálva az egészséges életmódra törekvőket is, akik a ház rendszeres látogatói között kiemelt számban vannak jelen. Ez alapján esett a választás az ALDI üzletláncra, kínálatában ugyanis jelentős a különböző ’mentes’ termékek választéka. A hamarosan megnyíló SPAR pedig friss pultjával és a SPAR TO GO-val együtt egészíti ki majd az Lurdy bevásárlási palettáját. A DM terjeszkedik, az újonnan érkező márkák nevét pedig még titok fedi, de cél egyértelmű! Megteremteni Budapest egészséges életmód központú bevásárlóközpontját!

A tavasz közeledtével sem szabad az újévi fogadalmakat háttérbe szorítani, minél inkább fontos az egészséges szokásokhoz való ragaszkodás! Egészséges táplálkozás, edzés, a vitamin bevitelre való odafigyelés, vagy éppen az immun- és légzőrendszer erősítés a Sóbarlangban, a Lurdyban valóban mindent megtalálunk, ami csak kell, így nem is lehet kifogás!

A Lurdy Ház tehát megújul és folyamatos meglepetésekkel, programokkal és újdonságokkal vár mindenkit! A felfrissülés hulláma pedig a látogatókat sem kerüli így el! Újuljunk meg mind a Lurdyval!