NAGY TAVASZVÁRÓ AKCIÓ

Üzletek

Scitec Gold Fitness: (szokásos) 20% kedvezmény a Scitec Gold fitness club napijegy árából! A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

Optic World Exclusive: 20% kedvezmény minden termékre az Optic World Lurdy Házban lévő üzletében. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze.

Time and Arts: "15% kedvezmény minden női karórára a Time&Arts Lurdy Házban lévő üzletében. A kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel nem vonható össze és a készlet erejéig tart. Vásárlásonként egy kupon használható fel!"  

Ergoline szolárium: 20% kedvezmény Szolárium az egyszeri használat árából. Termékekre és a bérletre nem érvényes. Más akcióval nem vonható össze.

iPerfect:20% kedvezmény autós tartó, tokok, fólia árából, 10% kedvezmény a JLB hangszórókból

Perfect GSM: 20% kedvezmény fólia, hálózati és szivartöltő árából

Burgerilla: Lurdy Menü: Sajtburger + Hasábburgonya + 0,33 dobozos űdítő 1.490 Ft

Alpha Masszázs: (előző) 50% kedvezmény a 12 alkalmas Alpha LED Oxy kabinos fogyasztó méregtelenítő és alakformáló bérlet vásárlására. A bérlet ára 50.000 Ft helyett, 25.000 Ft a kupon felmutatásával. A kedvezményes bérletből maximum 2 db vásárolható személyenként.

Sportház Outlet: -30 % kedvezmény az Outlet árból a megjelölt termékekre a Sportház Outlet Lurdy Házban lévő üzletében. Az akció 2019.március 1-től 17-ig tart . A kedvezmény más akcióval nem vonható össze.

Festménybolt: 10 % os kedvezmény az aktuális akcióval összevonható.

Scitec Nutriton: 15% kedvezményt biztosítunk egy szabadon választott termékre a vásárlás során.

Pizza Hut: 20% kedvezmény a pizzákra. Érvényes: kizárólag a Pizza Hut Lurdy étteremben, 2019. március 1. és 17. között. Kizárólag helyben történő fogyasztás és étteremben leadott elviteles rendelés esetén érvényes. Mini Pizza és menü vásárlása esetén nem váltható be, csak pizza vásárlása esetén érvényes, egy vásárlás alkalmával egy kupon váltható be.

Líra: Lurdy Menü: Sajtburger + Hasábburgonya + 0,33 dobozos űdítő 1.490 Ft

Il Treno: Kóstold meg most házhoz szállítva ételeinket! Most 20%-os egyszeri engedménnyel. Promóciós kód: lurdytavasz2019

Nyeremények

- 1 db 2 órás moziterem bérlési lehetőséget a www.mozielmeny.hu szolgáltatásunk részeként.

- 1 db Sóbarlang bérlet

- 2 db mozijegy