A Lurdy Ház a 20. születésnapját nagyszabású ünnepléssel teszi felejthetetlenné!

Programok:

ÉDES AZ ÉLET – TORTAKIÁLLÍTÁS ÉS KÓSTOLÓ

2018. szeptember 20. (csütörtök) 14:30

Várunk mindenkit szeretettel a Lurdy Ház egy hónapos programsorozatának megnyitó ünnepségére, ahol 20, 1998-ban történt eseményt felölelő torta kerül kiállításra, majd az első 200 vendég meg is kóstolhatja azokat. Ha szeretnéd megtudni milyen ízű lehet Harry Potter tortája vagy hogyan fest a Barátok közt egy édességen, akkor ott a helyed!

A részvétel ingyenes. Tortát csak az első 200 sorba kerülőnek tudunk biztosítani.

CSALÁDI NAP A LURDY HÁZBAN

2018. szeptember 22. (szombat)

Nagyszabású születésnapi családi nappal indul a Lurdy 20. születésnapi ünneplése, ahol az ország legnagyobb ugráló várát próbálhatják ki ingyen a gyerekek. Emellett számos sportolási lehetőséget próbálhatnak ki a családok. Lesz tollas, tenisz, röplabda és rengeteg további izgalmas játék. Részletek hamarosan.

A részvétel ingyenes.

LURDY FAKTOR – TEHETSÉGKUTATÓ

ÖNÖK KÉRTÉK: MÓDOSULT A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ ÉS A VERSENY DÁTUMA!

2018. október 6., 13., 20. (szombat)

Lépj fel Te is a Lurdy Ház – születésnapján. Mutasd meg, mit tudsz. Ha a közönségnek és a zsűrinek is tetszik produkciód, 50.000 Ft lesz a jutalom. Minden olyan zenész, zenekar fellépésére számítunk, akik tehetségesnek érzik magukat, de eddig nem volt hol megmutatni tudásukat. A fiatal tehetségek jelentkezését 8-18 év között várjuk.

Selejtező: október 6.

Elődöntő: október 13.

Döntő: október 20.

Jutalmad most 50.000 Ft lehet, de ugyanennyit támogatást kap majd iskolád is.

Jelentkezési határidő: szeptember 28.

A részletekért olvasd el a pályázati kiírást és küldd el jelentkezésedet a lurdyfaktor@lurdyhaz.hu e-mail címre.

 

SHOP & LURDY

2018. szeptember 28. – október 20.

Ha a hétvégi buli előtt szeretnéd, hogy a Lurdy bulibrigád elkészítse a hajad és sminked, miközben koktélokat szürcsölsz és szuper fotókat posztolhatsz magadról egy csodás fotófal előtt, akkor gyere el az alábbi hétvégékén 18:00-21:00 között a Lurdy Házba!

Természetesen a nyeremény sem marad el, a csodás party szettedben készítünk rólad egy fotót és feltöltjük a Lurdy Ház Facebook oldalára. Ha az akció végére a Te képed kapja a legtöbb like-ot, nyereményed egy  NEW YORK-I UTAZÁS lesz.

A részletekért olvasd el a nyereményjáték szabályzatot és várunk szeretettel az alábbi estéken:

  • 2018. szeptember 28-29.

  • 2018. október 5-6.

  • 2018. október 12-13.

Érdemes mihamarabb érkezned, hogy biztos sorra kerülj!

 

SÜSS ÉS NYERJ EGY WELLNESS HÉTVÉGÉT!

2018. szeptember 20. – október 20.

Minden nagymamának van egy titkos tortareceptje, amely képes hazacsábítani a gyerekeket és az unokákat! Most arra kérjük a nagyszülőket és anyukákat, hogy fedjék fel a családi receptek titkait! Süssenek otthon tortát a Lurdy Ház 20. születésnapjára. A finomságokat fogyasszák el családi körben. Az otthoni tortabontásról készítsenek egy fotót is. Az ünnepi képet küldjék el a szuletesnap@lurdyhaz.hu címre. Mi feltöltjük a Lurdy Ház Facebook oldalára és a legtöbb like-ot kapó torta egy kétszemélyes wellness hétvégén pihenheti ki a sütés és ünneplés fáradalmait.

A részletekért olvasd el a nyereményjáték szabályzatát és küldd el mielőbb a fotót a szuletesnap@lurdyhaz.hu e-mail címre.

IDŐKAPU A LURDY HÁZBAN

2018. szeptember 20. – október 20.

Érdekel mik történtek 1998-ban? Egy tippünk már van: megnyitott a Lurdy Ház! J Tudsz még 20 másik fontos eseményt? Nem kell kívülről tudnod! Csak válaszolj helyesen az időkapun átmenve a kérdésekre és egy lehetsz a szerencsés 20 közül, aki részt vehet október 20-án a 20 mp-s versenyen.

A mini bevásárló udvaron 20 másodperc alatt a 20 kg-hoz a legközelebb eső súlyú csomagot gyűjti össze megkapja az összegyűjtött tárgyakat és további értékes nyereményt is.

Légy egy a 20 közül, akik részt vehetnek a 20 mp-s játékon!

A részletekért olvasd el a nyereményjáték szabályzatát és látogass el 2018. szeptember 20 – október 20. között a Lurdy Házba, az időkapu nyitvatartási idejében.