NAGY NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ

FEDEZZE FEL A LURDY HÁZ BOLTJAINAK LEGÚJABB AJÁNLATAIT!

A NAGY NYÁRINDÍTÓ AKCIÓ IDŐSZAKÁBAN KEDVEZMÉNYESEN VÁSÁROLHAT RÉSZTVEVŐ ÜZLETEINKBEN. BÖNGÉSSZE ÁT A KEDVEZMÉNYEKET, HASZNÁLJA A KUPONOKAT A VÁSÁRLÁSA SORÁN ÉS REGISZTRÁLJON A WWW.JATEKOSVASARLAS.HU OLDALON, HOGY VÁSÁRLÁSÁVAL AJÁNDÉKOKAT NYERHESSEN!

IDŐSZAK: 2017. MÁJUS 15. – 2017. JÚNIUS 18.

Feltételek: Az egyes kedvezmény hátoldalán leírt termékekre, feltételekkel. Ha nincs külön feltüntetve, akkor más akcióval, kedvezményekkel nem vonható össze, készpénzre nem váltható. Egy vásárlásnál egy kupon érvényesíthető. A kupon nem érvényes online felületeken, kivéve, ahol ezt külön feltüntetjük. A kedvezmény nem vonatkozik az ajándékutalványokra. A változtatás jogát fenntartjuk. A kuponokat kizárólag a Lurdy Ház üzleteiben, az akció időtartama alatt lehet beváltani.

Így válthatod be a kupon kedvezményét: A kinyomtatott kupont az adott üzletben vásárláskor a fizetésnél kell bemutatni, amit az eladó elvesz, és érvényesíti a kuponon szereplő kedvezményt.

A sorsolás feltétele: A sorsoláson való részvételhez érvényes online regisztrációval kell rendelkezni. A nyeremények átvétele a Lurdy Házban történik a sorsolást követően, minimum egy darab, az akciós időszakban, az akcióban résztvevő üzletben történt vásárlást igazoló blokk ellenében.

Sorsolás időpontja: A sorsolás 2017. június 19-én délután a Lurdy Házban fog megtörténni, a pontos időpontot az online regisztráció oldalán találhatja www.jatekosvasarlas.hu .

Online regisztráció: A nyereményjátékon való részvételhez regisztráljon a www.jatekosvasarlas.hu oldalon. A sorsoláson a 2017. június 18-án érvényes regisztrációval rendelkező vásárlók vesznek részt.